Yılmaz'a teşekkür plaketi

Yılmaz

Baro Başkanlığı görevinden istifa eden Avukat Ayhan Yılmaz'a Kırıkkale Baro yönetimi tarafından plaket verildi. Baro Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Av. Yılmaz'ın yanı sıra Baro yönetimi ve avukat arkadaşları katıldı. Yaptığı başarılı çalışmalar

HELALLİK İSTEDİ

Yılmaz, 2011 Ekim ayında ve 2013 Ekim ayında iki dönem Baro Başkanlığı görevine seçildiğini belirterek, “Bu görevi, çalışma arkadaşlarımla birlikte, avukatlık mesleğinin ve meslek örgütümüz olan Baromuzun onuru ve şiarına uygun, azimli bir çalışma ve gayretle sürdürdüm. Baro Başkanlığım süresince duruşuyla, özüyle, sözüyle, yapılan çalışmalarla mesleğimize ve Baromuza bir katma değer üretmek için çalışarak, hizmet bayrağının daha ileri ve daha yükseğe taşınmasını, gerek Baro çevremizde ve gerekse tüm kamuoyu nezdinde saygın bir konumda olmasını sizlerin de büyük desteğiyle sağlamaya çalıştım.”

LAYIK OLMAYA ÇALIŞTIM

Görevi müddetince sahsına gösterilen itimat ile teveccühlere layık olmaya çalıştığını ifade eden Yılmaz, “Bu süreç içinde gösterdiğiniz desteğinize âcizane şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım. Çok kıymetli arkadaşlarımdan ayrılıyorum. Kırıkkale’de yaşayan ve Kırıkkale’de yaşayacak olan içinizden bir arkadaşınız olarak Kırıkkale milletvekilliği için aday adayı olacağım. Kırıkkale’ye hizmet için elimden geleni yapacağım. Sizler de hakkınızı helal edin” dedi. Yılmaz daha sonra Adliye’de bulunan personelle vedalaştı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız